Thuis

SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. Fabrieksreis

Certificaat
China SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. certificaten
China SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Productielijn Algemene Beschrijving

      De workshop die van het Jizhongindustrieterrein een gebied van 42000 vierkante meter behandelen, die double-track printer van Samsung met hoge precisie, double-track spaander mounter met hoge snelheid en precisie, machine van het tussenvoegseldelen van Panasonic de volledig-automatische en anderen automatisch productiemateriaal en het volledig-automatische meetapparaat van het het soldeerseldeeg van Pami SPI, het online optische automatische meetapparaat van MIRTE AOI en anderen high-end online het testen materiaal heeft ingevoerd. Het gehele productiesysteem keurt informatisering en digitaal intelligent productiesysteem, online controlesysteem goed en automatisch testend systeem, kunnen wij browser workshop en productieplanning, de productieverklaring e-mail de verklaring aan relevante verantwoordelijke persoons automatische distributie door netwerk automatisch en ook produceren. Ondertussen, behandelt het materiële beheersysteem het materiële beheer van de gehele fabriek. Het realiseert de echte informatisering en het intelligente productiebeheer van inkomend materiaal en provisiekamerbeheer aan productielijnbeheer.

   

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. fabriek productielijn 0

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. fabriek productielijn 1

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. fabriek productielijn 2

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. fabriek productielijn 3

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. fabriek productielijn 4

   

   

 • R & D

      Met twee softwareafdelingen, totale softwareingenieur 55 persoon. Het digitale hardware en O/E-hardwareteam, hardwareingenieurs 37 hogere ingenieurs van person.3 met Artsengraad, Hogere Softwareingenieur 10, hardwareingenieur 8, allen heeft doctoraal examen. Het resterende R&D-personeel heeft vrijgezelgraad of hierboven, een diploma behaald van zeer belangrijke universiteiten in China.As-lid van SARFT-laboratorium van de de toepassingstechnologie van de Kabel het digitale televisie (het Gezamenlijke Laboratorium van SARFT), houdt Jizhong R&D aangezien het oosten, strategische samenwerking met internationale bekende ondernemingen, zoals HUAWEI Hisilicon uitvoert en een strategische samenwerkingsovereenkomst als slechts erkende partij ondertekende. Tegelijkertijd met ZTE, Broadcom, Qualcomm, MTK, Zuid-Korea CITECH, ST (st) en bekende andere.

   

  Strategische Partner jizhong-ST

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. fabriek productielijn 0

   

  Jizhong-zuid de Strategische Partner van Korea CITECH

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. fabriek productielijn 1

   

  Strategische Partner jizhong-Hisilicon

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. fabriek productielijn 2

   

      aan de behoeften van productontwikkeling voldoen, hangt Jizhong de strategie van onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, en de totstandbrenging van de de bevoegde diensten en afdeling van de beheerscontrole, aan om nieuwe technologie en nieuw productonderzoek en ontwikkeling, en de normen van de verwant producttest, formulering van de verordeningen van het productieproces te doen. Eerst en vooral, wij opstellings „R&D centrum“, dat uit „technologische ontwikkelingafdeling“, „software-ontwikkelingafdeling“ en „kwaliteitsafdeling“ bestaat. Daar in, Technologische ontwikkelingafdeling verantwoordelijk voor de hardware R&D van verschillende nieuwe typeproducten. Software-ontwikkelingafdeling verantwoordelijk voor de software R&D van veelvoudige softwarezaken. Door eerste fasen, nemen wij volledig de kwaliteitsattributen van het product in overweging. De kwaliteitsafdeling moet supervisor het gehele die R&D-proces op productrisico en veiligheidsdoeltreffendheid wordt gebaseerd. De de analyse en kwaliteitsbeheersing zijn=zullen= afwerking door Kwaliteitsafdeling Tegelijkertijd om het succes van nieuw productontwikkeling te verzekeren, „de commissie van het productproject“ en de „technische overzichtscommissie " zullen verantwoordelijk voor het overzicht van de alle stadia.

   

   

   

   

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. fabriek productielijn 3

   

   

   

   

   

   

   

Contactgegevens
SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD.

Contactpersoon: Mrs. Lynn

Tel.: +86 18049633403

Fax: 86-29-88223931

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)